Bezoek PAN Amsterdam

PAN Amsterdam

Vandaag heb ik de PAN Amsterdam bezocht om te kijken naar hoe de huidige kunsthandelaars kunst promoten. Met veel plezier heb ik op deze fantastische beurs rondgelopen. Ik het prachtige kunstwerken mogen aanschouwen, nieuw en oud door elkaar. Ik heb daarbij veel nieuwe contacten opgedaan met kunsthandelaars.Mijn grootste ontdekking van de beurs was de kunst van de kunstenaar Patrick Hughes. Hij creƫert kunst die hij Retrospectives noemt. Deze kunst zorgt voor een natuurlijke interactie met de kijker. Door eromheen te lopen draait het kunstwerk met je mee.
Deze kunst is zeer geschikt voor het virtuele project waar ik aan ben begonnen. In een virtuele wereld kan de kijker namelijk zelf om de kunst heenlopen. Ik wil graag gaan experimenteren of ik de retrospective techniek kan nabootsen in de virtuele wereld.