Bezoek Patrick Hughes in Londen

P1060191

Op de PAN was ik erg enthusiast over de Retrospective Kunst. Na contact te hebben gehad met Patrick Hughes ben ik in het vliegtuig gesprongen naar Londen. Hier in het hartje van hét kunstdistrict van Londen ben ik naar het artelier van Patrick toegegaan.

Mijn doel was om een van de Retrospectives te virtualiseren. Het is namelijk mijn doel om het kunstwerk in zeer hoge kwaliteit na te bootsen in 3D. Door middel van het gebruik van zowel 3D Scans als het gebruik van hoge waardig foto materiaal wil ik dit bereiken.


Daarbij heb ik ook gelijk een 3D Scan van Patrick Hughes kunnen maken die wellicht ook in de VR/Expositie kan worden getoond. Met het al was dit een zeer succesvol bezoek & inspirerend bezoek. Ik heb alles wat ik nodig heb om het kunstwerk te virtualiseren.


Patrick Hughes en Adriaan Rijkens voor het Roomy Kunstwerk
Patrick Hughes en Adriaan Rijkens voor het Roomy Kunstwerk