Feedback Bèta VR/Expositie

shareoculus

De VR/Expositie is nu iets langer als een maand online op de Share Oculus site. Sindsdien is de Expositie al bijna 1000 keer gedownload. Het mooie hiervan is dat er ook feedback kon worden gegeven, dit stelt mij in staat om verbeteringen aan te brengen maar ook om te horen of men positief over de expositie waren. Hierbij een aantal quotes:averagerating
“Would love to see more 3D works from Hughes and perhaps some sculptors? The name cards next to the busts are hilarious.”“This was REALLY great! Patrick Hughes artworks were… amazing. I felt like it was almost enhanced in some way because of VR. It’s… a 3D art work, imitating a 2D perspective painting, in a 3D virtual space, which is shown on a 2D VR screen, and perceived as 3D by combining the images for both eyes. Fantastic!”“Overall, very excellent!”


Dit is een prachtig resultaat voor deze Bèta versie. Het is vooral ook mooi om te horen dat men vraagt of er niet meer kunstwerken in de VR/Expositie kan worden geplaatst, dit is een goede aanmoediging voor het werk. De volgende stap zal ook inderdaad een grotere expositie zijn met meer kunstenaars.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *