Het ontstaan van de VR/Expositie

concept expositie

Mijn fascinatie voor de pracht van Virtual Reality (VR) heeft ertoe geleid dat ik mijzelf ben gaan leren om Virtuele Werelden te creƫren. Hierbij komt meer kijken als programmeren en designen want uiteindelijk moet een Virtueel product zijn toegevoegde waarde hebben in de echte wereld.VR/Heroes heeft daarom als eerste project er een bedacht waar ik kunstenaars ga demonstreren om hun kunst uit de echte wereld te promoten in de Virtuele Wereld. Om dit te doen zal ik een virtuele expositie starten waarin verschillende kunstenaars hun werken kunnen tentoonstellen.


Een van de belangrijkste aspecten uit dit project vind ik dat ik met echte kunstenaars werk. Samen kunnen we namelijk experimenteren hoe het grote publiek het beste de kunst virtueel kunnen ervaren. Daarbij is het doel om uiteindelijk ook de interesse aan te wakkeren voor de kunst in de echte wereld.


Ik ben ongelofelijk enthusiast over dit eerste project van VR/Heroes. In mijn optiek zal dit project het bewijs vormen voor de kunstwereld hoe VR kan worden ingezet in de kunstwereld. Bij deze in de VR/Expositie geboren!