Voorbereidingen 2de VR/Expositie

9 april 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

vrexpositie2

De voorbereidingen voor de 2de VR/Expositie zijn in gang. Vandaag zal ik samen met onze kunstpartner een keuze maken in welke kunst we van de kunstenaars in de expositie zullen plaatsen. Dit zal dan gelijk het startschot zijn voor het maken van de expositie.De planning is om deze expositie op 24 april op te leveren, dus er zal nog moeten worden doorgewerkt om dit te bereiken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Ik ben nu al benieuwd naar alle reacties van de tweede expositie.Daarbij ben ik benieuwd naar het aantal downloads van de VR/Expositie. Van de eerste versie zijn er tot nog toe meer als 5000 downloads geweest. Dus dit belooft veel goeds voor de tweede expositie.

Reageer»

VR/Expositie in Zeiss VR One Media Launcher

13 maart 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

ZeissVROneMediaLauncher


Sinds vandaag staat de VR/Expositie in de Zeiss VR One Media Launcher. Dit is goede PR voor de VR/Expositie voor de iPhone. Het mooie van de Media Launcher is dat je van de ene naar de andere VR app kan switchen zonder dat je de headset hoeft af te zetten. Vooral voor de iPhone is dit handig omdat dit hiervoor nog niet bestaat. Nu is het voor Zeiss de uitdaging om hun Media Launcher te vullen met leuke & relevante Apps. In ieder geval staat die van de VR/Expositie erin.

Reageer»

iPhone App Beschikbaar

9 maart 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

vrexpositieiphone

Sinds gisteren staat de VR/Expositie iPhone app in the Apple App Store. Deze virtual reality App is gemaakt voor de Google Cardboard & Zeiss VR One. Derhalve heb ik ervoor gezorgd dat als men zoekt op deze termen in de app store dat de App wordt gevonden. Dit is een goede test om te zien hoeveel mensen op de iPhone bezig met Virtual Reality.


Door de beschikbaarheid op iOS (iPad & iPhone), MacOX en Windows resteert er nog maar 1 belangrijk platform om de VR/Expositie op te publiceren, en dat is Android (voor de Gear VR). De volgende stap is daarom om de App beschikbaar te maken voor de Google Play Store. Voor mij zijn andere platforms als de Blackberry & Windows Phone niet interessant op dit moment gezien zij niet veel aan Virtual Reality doen.De publicatie van de VR/Expositie op de iPhone is in ieder geval weer een mooie stap voor de verspreiding van deze expositie die tot nog toe meer als 1000 bezoekers heeft mogen verwelkomen.Download de Iphone App middels de volgende button:apple store

Reageer»
« Page 1, 2, 3, 4 ... 7 »