Feedback Bèta VR/Expositie

6 maart 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

shareoculus

De VR/Expositie is nu iets langer als een maand online op de Share Oculus site. Sindsdien is de Expositie al bijna 1000 keer gedownload. Het mooie hiervan is dat er ook feedback kon worden gegeven, dit stelt mij in staat om verbeteringen aan te brengen maar ook om te horen of men positief over de expositie waren. Hierbij een aantal quotes:averagerating
“Would love to see more 3D works from Hughes and perhaps some sculptors? The name cards next to the busts are hilarious.”“This was REALLY great! Patrick Hughes artworks were… amazing. I felt like it was almost enhanced in some way because of VR. It’s… a 3D art work, imitating a 2D perspective painting, in a 3D virtual space, which is shown on a 2D VR screen, and perceived as 3D by combining the images for both eyes. Fantastic!”“Overall, very excellent!”


Dit is een prachtig resultaat voor deze Bèta versie. Het is vooral ook mooi om te horen dat men vraagt of er niet meer kunstwerken in de VR/Expositie kan worden geplaatst, dit is een goede aanmoediging voor het werk. De volgende stap zal ook inderdaad een grotere expositie zijn met meer kunstenaars.

Reageer»

Zeiss VR One Contest

22 februari 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

zeiss contest

Zoals ik al eerder schreef is de Zeiss VR One tot nog toe de mooiste VR bril die ik voor de Smartphone heb gezien. Carl Zeiss heeft een contest uitgeschreven voor Developers om met een App idee te komen. Ik vind dit erg gaaf van ze, want dit stimuleert de developers om VR Apps voor de Smartphone te maken. Content is uiteraard ook erg belangrijk voor Carl Zeiss, want zonder relevante content heb je niks aan hun Zeiss VR One bril.


Een aantal weken geleden heb ik mijn VR/Expositie idee gepost op de Zeiss VR One Contest pagina. Begin deze week heb ik te horen gekregen dat mijn App op de shortlist van mogelijk winnaars staat. Dat was rede genoeg voor mij om mijn VR/Expositie App voor de iPhone met spoed af te maken. Ik heb daarom afgelopen vrijdag mijn app afgemaakt en naar Carl Zeiss gestuurd.Daarbij heb ik ook gelijk ervoor gezorgd dat de App compatible is met de Zeiss VR One Media Launcher. Dit is een VR Menu waarin verschillende apps kunnen worden aangeroepen zonder de VR Bril af te zetten. In mijn App is het nu mogelijk om direct naar de Media Launcher te gaan. En binnenkort staat mijn app dus ook in de Media Launcher. De eerste stap is echter om de VR/Expositie App ook in de App Store te krijgen. Sinds vrijdag staat deze ter review bij Apple wachtende op de goedkeuring.Ik ben erg benieuwd wat de feedback van Carl Zeiss op de VR/Expositie app zal zijn. Daarbij zou het natuurlijk gaaf zijn als ik de contest zou winnen. Wanneer de uitslag bekend wordt weet ik niet, maar ik schat ergens volgende week.

Er is geen reactiemogelijkheid

iPad App in de App store

20 februari 2015
Geschreven door Adriaan Rijkens

VR/Expositie in Appstore

Afgelopen nacht is de VR/Exposition iPad App door het Apple team goedgekeurd. Dit betekent dat deze App nu wereldweid voor iPads te downloaden is. Mensen met een iPad hebben hierdoor nu de kans om ook door de VR/Expositie rond te lopen.


Voor VR/Heroes is dit een mooie stap naar het distribueren van de VR/Expositie op meerdere platforms. Hierdoor kunnen wij de feedback die wij krijgen vergroten. Feedback is op dit moment erg belangrijk voor de ontwikkeling, gezien de VR/Expositie nog een Bèta status heeft. Met feedback kunnen we de VR/Expositie naar het volgende niveau brengen.Om de App te downloaden kan er worden gezocht op het engelstalige “Exposition” in de App Store, of klik direct op deze link.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 »