VR/Heroes Develops Port of Amsterdam VR

Port_of_Amsterdam_Virtual_Reality


In de afgelopen maand heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling van de Virtual Reality app voor de Port of Amsterdam. Deze applicatie bestaat uit een dynamische menu van de haven waarin een 9 tal 360 video’s kunnen worden aangeroepen van de haven. Deze virtual reality applicatie is gemaakt voor de GearVR. Voor het opleveren van de applicatie heb ik van VR/Heroes samengewerkt met een top 3D Designer, een vooraanstaand mediabedrijf en zeer ervaren filmmakers.


Van de HOC sluis naar de Graniet Import en over de gas- en olieleidingen van VOPAK. De kijker experience de gehele Port of Amsterdam. Middels Drones, Helicopters, kabels en allerlei andere tools zijn de meest spectaculaire shots geschoten van de haven. Hierdoor kan de kijker echt een gevoel krijgen van hoe groots de Amsterdamsche haven is.


De Port of Amsterdam gaat deze applicatie inzetten voor haar Sales team. Deze kunnen dan overal ter wereld haar (potentiƫle) klanten een kijkje geven in hun keuken. Maar goed nieuws! Port of Amsterdam is zo tevreden dat ze de VR App ook op SAIL Amsterdam aan het grote publiek (en daarbij journalisten) gaan demonstreren! Dit zal van 19 t/m 23 augustus plaatsvinden in de IJ haven van Amsterdam. Dus mis het niet! Ik kijk uit naar alle reacties betreffende deze VR Applicatie.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *